ПочетнаДешавањаТрка за срећније детињство

 

Поштовани, свим информацијама које се тичу наставног процеса можете приступити на новој секцији нашег сајта - УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ, кликом на следећи линк. 

http://nastava.skoladositejklupci.edu.rs/

 

 

Трка за срећније детињство

"Трка за срећније детињство" је једна од традиционалних и најшире прихваћених рекреативно-хуманитарних активности Црвеног крста. У нашој школи је ова активност реализована у складу са календаром активности Црвеног крста - 04.10.2019. године. Слоган трке је био: "Имамо циљ - дођи на старт". Цена стартног броја је износила 50,00 динара, а сав приход се користи за различите врсте помоћи угроженим категоријама деце и младих. 

 Међу дечацима првих разреда, најбржи је био Матеја Живковић (1/2), а међу девојчицама Валентина Стојнић (1/1). Победу међу дечацима у другом разреду, однео је Урош Глигорић (2/2), а међу девојчицама Јелена Драгићевић (2/2). Најбржи дечак у трећем разреду је био Миловановић Сава (3/1), а најбржа девојчица Алексић Милица (3/2). Међу четвртацима, најбржи су били Мијић Петар и Јевтић Емилија (4/2).У петом разреду су први до циља стигли ученици 5/1: Тепић Марко и Ђукановић Јелена. Победу у такмичењу шестака, однели су ученици 6/1 одељења: Дивнић Петар и Живановић Наталија. Најбржи дечак међу седмацима је био Лукић Димитрије (7/1), а најбржа девојчица је била Остојић Жељана (7/3). Што се осмака тиче, најбржи је био Ђукановић Марко (8/1). 

Оно што је најбитније је да су се сви ученици лепо забавили и да није важно ко је први стигао до циља, јер је ова трка, пре свега, хуманог карактера и има за циљ промоцију здравог начина живота.

крос2крос 12крос 2

 

 

Go to top

White-Abstract-Backgrounds